Till startsidan på Filipstad.se
Bra mycket bättre
Translate this page
Näringsliv & arbete
Kontaktuppgifter

Filipstads kommun
Box 303, 682 27 Filipstad
Besöksadress: Hantverksgatan 22

naringsliv@filipstad.se

Maria Thiery Wase
0590-612 16, 070-274 1108 maria.thiery.wase@filipstad.se

Nyhetsbrev

Får du inte våra nyhetsbrev? Anmäl dig härlänk till annan webbplats!

Aktuellt

Näringslivsanalys Filipstads kommun

 

Startade företag 2010-2015 Filipstad
Bisnode

Filisptads näringslivskontor har beställt en analys från Bisnode om näringslivet i kommunen. I denna rapport finner ni jämförelsetal mellan kommunen, Karlstad Business Region, länet samt riket i övrigt under perioden 2010-2015. I rapporten framkommer bland annat att arbetslösheten avtar, att de nya företag som startas växer och är lönsamma men att vi behöver få fler nya företag. Rapporten kan läsas i sin helhet härPDF.   

Här hittar du tips om intressanta möten, utbildningar och träffar.
16 mars

Morgon

Träff cafféer och restaurangerPDF

12 april

Kväll

Använd din styrelsePDF (ALMI)

25 april

Dag

Nya vägar till pengarnalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (ALMI)

6-7 maj

Dag

Filipstadsmässan

September

Dag

Importdagenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (Handelskammaren Värmland)

 

Länkar till fler intressanta möten, utbildningar och träffar för dig som företagare, via organisationer som jobbar för företagare

På Verksamt hittar du samlad service och information från flera myndigheter på samma plats. Allt för att göra det enklare som för dig som driver eller vill starta företag. verksamt.se/varmlandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster samlar många av de aktiviter som pågår för företagare eller blivande företagare i Värmland.

Skatteverket erbjuder kostnadsfria informationsträffar om skatter på flera orter i landet även i Värmland. Nya träffar publiceras löpande.
Träffar i Karlstadlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterALMI företagspartnerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster erbjuder kontinuerligt möten och kurser.Handelskammaren Värmlandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster arrangerar många intressanta träffar och aktiviteter. De flesta är öppna även för företag som inte är medlemmar.


Stål & Verkstadlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en klusterorganisation som arbetar för att vara regionens viktigaste tillgång för hållbar tillväxt inom stål- och verkstadsindustrin genom samverkan, kompetensutveckling och innovation. Stål och verkstad erbjuder även de många utbildningar, träffar och deltagande i mässor.The Paper Provincelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster samordnar och utvecklar samarbetet mellan medlemsföretagen i det massa- och pappersteknologiska näringslivet i Värmland, norra Dalsland och Örebro län. Alla företag som på något sätt använder skogen som råvara eller är kopplade till massa- och pappersindustrin. De arrangerar också fler intressanta träffar.